به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

     

    اگر مجموعه کمپین ایمیل مارکتینگ ما را مطالعه کرده باشید، حتما به یاد دارید که به شدت روی لیست ایمیل تاکید داشتیم چون به نظر ما ایمیل یکی از حیاتی‌ترین راه‌ها برای گسترش کسب و کار است! بله می‌دانم! افزایش لیست ایمیل می‌تواند بعضی وقت‌ها خیلی چالش‌برانگیز باشد، اما یادتان نرود که اگر این کار به درستی انجام شود، می‌تواند مخاطبین و کسب و کار شما را به شدت گسترش بدهد! همچنین بهتر است بدانید که امروزه، در بین مخاطبین مصرفی (B2C)، ایمیل سومین ابزار قدرتمند و تاثیرگذار برای اطلاع‌رسانی و برقراری ارتباط است! با توجه به این‌ها، حتما لازم است یاد بگیریم که چگونه لیست ایمیل خود را افزایش دهیم!

    شما در هر کسب و کاری که باشید، آژانس خدماتی، فروشگاه اینترنتی یا حتی بلاگر، افزایش لیست ایمیل می‌تواند شما را به مشتریان‌تان و اهداف کاری‌تان نزدیک‌تر کند. بنابراین، در این مقاله ما موثرترین تکنیک‌های افزایش لیست ایمیل را که می‌توانند در هر کسب و کاری کارساز باشند، برایتان آماده کرده‌ایم.

    7 روش موثر و فوق‌العاده کارآمد برای افزایش لیست ایمیل

    حالا از همین مورد اول شروع به خواندن بکنید و مواردی که گفته می‌شوند را روی لیست‌های ایمیل خودتان اعمال کنید. قطعا نتیجه مثبتی خواهید دید!

    1- از فرم‌های آپت این برای افزایش لیست ایمیل استفاده کنید!

    تا حالا شده وارد وبسایتی بشوید و برای مشاهده یک مطلب یا حتی دانلود، از شما آدرس ایمیل خواسته شود؟ اگر چنین چیزی را دیده باشید، تبریگ می‌گویم! شما با فرم آپت این (opt-in) آشنا هستید!

     

    قسمت بنفشی که در عکس بالا می‌بینید، فرم آپت این است که ما در نوین برای خبرنامه‌مان داریم. یکی از ویژگی‌های خیلی خوب این فرم‌ها این است که بسیار انعطاف پذیرند. یعنی چه؟ یعنی اینکه شما می‌توانید این فرم‌ها را در بالا یا پایین صفحه، کنار مطلب خودتان و یا حتی بصورت پاپ آپ استفاده کنید. حتی می‌توانید در بیش از یک صفحه از فرم آپت این استفاده کنید. زمانی که کاربران شما آدرس ایمیل خودشان را از طریق این فرم‌ها به شما می‌دهند، در حقیقت از یک کاربر عادی به یک سرنخ (lead) تبدیل می‌شوند. حالا اگر شما بتوانید با ایمیل و محتوای مناسب اعتمادش را جلب کنید تا از شما خرید کند، در حقیقت توانسته‌اید او را از یک سرنخ به یک مشتری تبدیل کنید!

    2- آدرس ایمیل کاربران را شخصا بگیرید!

    اگر کسب و کار شما به نحوی است که با مشتریان خودتان بصورت حضوری جلسه برگزار می‌کنید یا در رویدادهایی شرکت می‌کنید که مشتریان احتمالی دیگری وجود دارند، حتما پیشنهاد می‌کنم از این موقعیت فیزیکی و حضوری خودتان استفاده کرده و آدرس ایمیل مشتری‌هایتان را بگیرید. دلیل اینکه روی این قضیه تاکید می‌کنم این است که ممکن است کاربری فرم آپت این شما را در وبسایت اصلا نبیند یا حتی حوصله پر کردنش را نداشته باشد! اما اگر همین کار را بصورت حضوری انجام بدهید، احتمال اینکه نتیجه مثبتی بگیرید، بیشتر است.

     

    - از سرنخ‌رّبا استفاده کنید!

    خب یادتان است که به چه کسانی ما "سرنخ" می‌گفتیم؟ تقلب نکنید ها! بله درست حدس زدید، افرادی که یک سرنخ از خودشان به شما می‌دهند، مثلا آدرس ایمیل‌شان را. اما مسئله این است که حالا چگونه کاربران عادی را راضی کنیم که به ما اطلاعات داده و به سرنخ تبدیل شوند؟ آفرین! جواب "سرنخ‌رّبا" است! سرنخ‌رّبا در حقیقت محتوا یا پیشنهادی است که شما به کاربر می‌دهید و در عوض، از او اطلاعات می‌گیرید. معمولا وبسایت‌ها این کار را با کتاب الکترونیکی انجام می‌دهند. یعنی زمانی که شما می‌خواهید کتاب را دانلود کنید، آدرس ایمیل شما را می‌گیرند و لینک دانلود را برای شما ارسال می‌کنند. با این روش، زمانی که آدرس ایمیل کاربر را گرفته و او را به سرنخ تبدیل کردید، می‌توانید با ارسال محتوای جذاب و مفید، او را به مشتری تبدیل کنید.


     

    ایمیل مارکتینگ

     

    4- از کدهای تخفیف و جایزه استفاده کنید!

    فرض کنید که شما در کسب و کار تجارت آنلاین هستید و بعد از مدت‌ها تجربه، یک کتاب الکترونیکی نوشته‌اید. حالا این کتاب را مجانی که نمی‌شود در اختیار همه گذاشت چون به هرحال زمان برده و حاصل تجربه شماست. پس قیمتی برای آن تعیین می‌کنید. اما حتما مد نظرتان باشد که این قیمت، نباید قیمت نهایی شما باشد. چرا؟ چون اگر برای این قیمت، چند کد تخفیف در نظر بگیرید، هم فروش شما بیشتر خواهد شد، هم تقاضای کتاب، و همچنین محبوبیت شما هم بیشتر می‌شود. حالا از این قضیه چگونه می‌توانید برای افزایش لیست ایمیل استفاده کنید؟ می‌توانید آدرس ایمیل کاربر را گرفته و کد تخفیف را برای او ایمیل کنید! به همین سادگی! علاوه بر مزایای گفته شده، اینکه یک کاربر از شما تخفیف بگیرد، احساس تعلق او به برند شما قطعا بیشتر می‌شود.

    نمونه بازاریابی ایمیلی

    علاوه بر کدهای تخفیف، می‌توانید با یک مسابقه و جایزه، لیست ایمیل خودتان را بیشتر کنید. چطور؟ فقط کافی است یک مسابقه طرح کرده و برای قرعه‌کشی یا پاسخدهی، ادرس ایمیل کاربران‌تان را بگیرید. حالا جایزه‌ای هم که می‌خواهید بدهید می‌تواند یک هدیه باشد (مثل یک موبایل) یا بخشی از سرویس‌های خودتان (مثل اسنپ که سفر رایگان هدیه می‌دهد).

    5- لیست ایمیل‌تان را بخش‌بندی کنید!

    بخش بندی ایمیل یعنی چه اصلا؟ از کجا باید شروع کنیم؟ برای اینکه این بخش را کامل متوجه بشوید، اول خود "بخش بندی" را برای شما توضیح می‌دهم. فرض کنید شما می‌خواهید دو ایمیل با موضوعات "تخفیف ویژه لوازم آرایشی" و "اطلاعیه نمایشگاه قطعات مکانیکی" برای کاربران خودتان ارسال کنید. آیا به نظر شما این دو ایمیل باید به همه کاربران شما ارسال شوند؟ قطعا نه! شما باید جنسیت، بازه سنی، کسب و کار، و حتی موقعیت جغرافیایی کاربران‌تان را در نظر بگیرید و فقط ایمیل‌های مرتبط به کاربران را برای آنها ارسال کنید.

    یکی از کارهایی که بخش بندی انجام می‌دهد، دقیقا همین است. یعنی کاربران شما را به بخش‌ها و دسته‌های مختلفی تقسیم می‌کند تا بتوانید نتیجه بهتری به دست بیاورید. حالا گذشته از اینها، مسائل دیگری هم باید در حین بخش بندی مد نظر داشته باشید: مثلا چند درصد از ایمیل‌های شما باز می‌شوند، چند درصد اسپم می‌شوند، یا چند نفر اشتراک ایمیلی خودش را لغو کرده است (تا دیگر نتوانید برایش ایمیل بفرستید). حالا این کار را چطور می‌شود انجام داد؟ فقط کافی است از ابزار گوگل آنالیتیکس استفاده کنید تا همه این آمار را به دست بیاورید.

    بخش بندی لیست ایمیل

    6- از جادویی به اسم ویدئو استفاده کنید!

    خودتان را جای کاربر بگذارید! می‌خواهید در مورد یک مطلب مطالعه کنید و وارد یک وبسایت می‌شوید. مطلبی که می‌خواهید بخوانید به دو روش پیشنهاد شده است: متن و ویدئو. با فرض اینکه محتوای این دو روش یکی باشند، احتمال زیاد اکثر افراد (حتی خودِ من) ویدئو را انتخاب می‌کنند چون اولا راحت‌تر است. به جای اینکه صفحه را بالا و پایین کرده و متن را بخوانم، خیلی راحت گوش ‌میدهم. دوم اینکه ویدئو از نظر بصری خیلی جذاب‌تر از متن است! حالا چه کار باید انجام بدهید که کاربران برای دیدن ویدئوی شما، آدرس ایمیل‌شان را به شما بدهند؟ اول از همه باید تعدادی ویدئوی جذاب و در عین حال مفید ایجاد کرده و روی وبسایت‌تان بصورت عمومی بگذارید.

    زمانی که کاربران از ویدئوی شما همزمان یاد گرفته و لذت هم ببرند، قطعا برای ویدئوهای بیشتری به وبسایت شما برمی‌گردند. اینجاست که می‌توانید اول از کاربر آدرس ایمیل بگیرید تا ویدئوی شما پخش شود. راه دیگری هم که می‌توانید استفاده کنید این است که بخشی از ویدئو (معمولا نصف) پخش می‌شود و کاربر جذب آن می‌شود. دقیقا وسط ویدئو این پیام برای کاربر نشان داده‌ می‌شود که "اگر مایل به مشاهده ادامه ویدئو هستید، آدرس ایمیل‌تان را وارد کنید". راهکار جالبی است، نه؟ شما حتی می‌توانید این پیشنهاد را به کاربران‌تان بدهید که مثلا "برای دریافت لینک دانلود ویدئو، آدرس ایمیل‌تان را بدهید!"

    7- گزینه‌های بیشتری به کاربران خودتان بدهید!

    در اینکه اکثریت دوست دارند بیش از یک گزینه پیش رویشان باشد شکی نیست! شما هم می‌توانید از این قضیه برای افزایش لیست ایمیل خودتان استفاده کنید. می‌پرسید چطور؟ بگذارید با یک مثال توضیح بدهم. من اگر جای اسنپ بودم، زمانی که کاربر برای استفاده از خدمات من آدرس ایمیل وارد می‌کند، از او می‌پرسیدم که دوست دارد در مورد کدام یک از این‌ موضوعات ایمیل دریافت کند: اسنپ‌باکس، اسنپ فود و یا هر دو؟ در حقیقت اشتراک کاربر را به بیش از یک سطح ارتقا می‌دهم تا کاربر احساس راحتی بیشتری کرده و مطالب مرتبط‌تری داشته باشد. شما هم می‌توانید از این ویژگی استفاده کنید: مثلا موضوعات مختلف را برای کاربرتان (بر اساس کسب و کار خودتان) مشخص کنید تا خودشان انتخاب کنند.

    در نتیجه... ؟

    همانطور که اول این مقاله هم خدمتتان عرض کردم، ایمیل همچنان یکی از کم‌هزینه‌ترین و در عین حال موثرترین روش‌ها برای بازاریابی، تبلیغ و جذب مشتری است. اما برای اینکه از این روش نتیجه مثبتی بگیرید، لازم است که مخاطب ایمیل‌هایتان را شناخته و به درستی با آن‌ها ارتباط برقرار کنید. امیدوارم با نوشتن این مقاله توانسته باشم که کمی در این زمینه راهنمایی کرده باشم. اما اگر پیشنهادی برای افزایش لیست ایمیل دارید حتما در بخش نظرات به ما هم بگویید تا وارد این مقاله کنیم.

     

    منبع:https://www.novin.com/blog/how-to-grow-email-list/

    ali
    جمعه 2 خرداد 1399 - 16:19
    بازدید : 358

     

    تقویت مقالات جدید با لینک سازی داخلی

    لینک سازی داخلی بهترین و ایمن ترین روش برای تقویت یک صفحه از سایت و بهبود جایگاه آن در نتایج جستجو است.

    بسیاری از سایت های اینترنتی با توجه به میزان رقابت و سختی کلمات کلیدی هدف نیازی به لینک سازی خارجی نداشته و با رعایت استانداردهای سئو تکنیکال، ارائه محتوای با کیفیت و توجه به لینک سازی داخلی می توانند جایگاه مناسبی در نتایج جستجو داشته باشند.

    ربات های گوگل برای درک ارتباط موضوعی صفحات و تشخیص میزان اهمیت و اعتبار صفحات از لینک ها استفاده میکنند. زمانیکه ربات ها وارد یکی از صفحات سایت شما میشوند کلیه لینک های قرار گرفته در آن صفحه را بررسی کرده و ارزش و اعتبار آنها را با توجه به متن لینک شده (Anchor Text)

    معمولا زمانیکه یک محتوای جدید را به سایت اضافه میکنیم تلاش میکنیم تا با لینک دادن به مقالات قدیمی تر یا صفحات ارزشمند سایت به رشد جایگاه آنها نیز کمک کنیم ولی این مقالات جدید نیز نیازمند لینک سازی و افزایش اعتبار هستند. برای آنها چه راه حلی وجود دارد؟

    در گذشته مقاله ای برای بهبود سئو سایت با استفاده از مقالات قدیمی منتشر کرده ایم ولی در این مقاله یک تکنیک بسیار کاربردی و البته ساده را به شما معرفی میکنیم تا شانس کسب جایگاه برای مقالات جدید سایت را افزایش دهید.وبلاگ مدیر برتر این مقاله را برای شما تهیه کرده است.

    مقالات جدید چه لینک هایی دریافت میکنند؟

    با انتشار هر محتوای جدید در سایت عملا بخشی از فرآیند لینک سازی داخلی به صورت اتوماتیک انجام میشود. مهمترین فضاهایی که مقالات جدید در آنها نمایش داده شده و لینک سازی داخلی اتفاق می افتد عبارتند از:

    1- صفحه اصلی سایت

    معمولا صفحه اصلی هر سایت مهمترین و ارزشمندترین صفحه از نظر اعتبار برای لینک سازی داخلی است. در بسیاری از سایت ها فضایی برای نمایش آخرین مقالات در صفحه اصلی در نظر گرفته شده است و هر محتوای جدید به محض انتشار یک لینک داخلی از این صفحه دریافت میکند.

    لینک سازی داخلی برای مقالات جدید در صفحه اصلی سایت

    لینک سازی داخلی برای مقالات جدید در صفحه اصلی سایت

    مشکل اصلی زمانی ایجاد میشود که با انتشار مقالات جدید عملا این بخش به روز رسانی شده و لینک داخلی به آن مقاله دیگر وجود ندارد. در نتیجه نمیتوان به عنوان یک راه حل دائمی به آن نگاه کرد.

    2- صفحات دسته بندی یا برچسب

    هر محتوای جدید احتمالا در یک یا چند دسته و برچسب مختلف قرار میگیرد. این صفحات با توجه به لینک سازی های داخلی و خارجی معمولا ارزش و اهمیت زیادی داشته و تاثیر مستقیم بر سرعت ایندکس و افزایش اعتبار مقالات جدید خواهند داشت.

    قرار گرفتن مقالات جدید در صفحه دسته بندی و برچسب

    قرار گرفتن مقالات جدید در صفحه دسته بندی و برچسب

    صفحات آرشیو تعداد محدودی از مقالات جدید را نمایش میدهند و بعد از انتشار هر مقاله جدید یکی از موضوعات قرار گرفته در آن به صفحه دوم انتقال می یابد. مقالاتی که در اولین صفحه آن دسته یا برچسب هستند بیشترین ارزش و اعتبار را از نظر لینک سازی داخلی دریافت میکنند. پس این فضا نیز در زمان انتشار یک مقاله بسیار مهم است ولی به مرور ارزش و تاثیر خود را از دست میدهد.

    3- نمایش مقالات مرتبط در صفحه سایر مقالات

    در بسیاری از سایت ها همانند وبسیما فضایی برای نمایش مقالات مرتبط در نظر گرفته شده است. در برخی سایت ها این بخش آخرین مقالات سایت را نشان داده و در برخی دیگر آخرین مقالات همان دسته بندی نشان داده میشود.

    لینک سازی داخلی در بخش مقالات مرتبط سایر صفحات

    لینک سازی داخلی در بخش مقالات مرتبط در سایر صفحات

    عملا با انتشار یک محتوای جدید ممکن است تعداد زیادی لینک از سایر صفحات سایت برای آن ایجاد شود. ولی به مانند صفحه اصلی و صفحات دسته بندی این فضا نیز به مرور تغییر کرده و مقالات جدیدی جایگزین آن میشوند.

    جمع بندی

    به طور کلی میتوان گفت؛

    لینک سازی داخلی در فضاهای ثابت ارزش و تاثیر بسیاری دارد ولی به مرور زمان و با انتشار مقالات جدید این اثربخشی کمرنگ خواه

    در نتیجه نمیتوان به این روش ها بسنده کرد و باید راه حلی دائمی و کاربردی برای رفع این مشکل پیدا کنیم. به نظر شما بهترین راه برای حل این مشکل چیست؟ درست حدس زدید؛ لینک سازی از محتوای سایر مقالات به این مقاله جدید.

    لینک هایی که درون متن یک مقاله قرار گرفته اند تا همیشه باقی مانده و ارزش و تاثیر آنها به مرور زمان از دست نمیرود. سوالی که در اینجا مطرح میشود این است که از چه مقالات و صفحاتی باید برای مقاله جدید لینک سازی کرد؟ در ادامه یک راه حل کاملا کاربردی و استاندارد به شما معرفی میکنیم.

    لینک سازی داخلی از مقالات قدیمی سایت با موضوع مرتبط

    زمانیکه محتوای جدیدی در سایت منتشر میکنیم بهترین راه حل برای تقویت آن شناسایی صفحات مرتبط و لینک سازی داخلی از درون محتوای آنها به این مقاله است. البته این کار میتواند بسیار دشوار و زمانبر باشد زیرا:

    1. بسیاری از سایت ها چندین نویسنده دارند و نویسندگان اطلاع دقیقی از محتوای مقالات دیگران ندارند.
    2. ممکن است مقاله ای با موضوع مرتبط وجود داشته باشد ولی با توجه به اینکه مدت ها از تاریخ انتشار آن گذشته است از دید شما پنهان بماند.
    3. آنالیز همه صفحات سایت و پیدا کردن بخش های مرتبط میتواند از زمانی که برای نوشتن مقاله جدید صرف کردید طولانی تر شود.

    منظقی نیست که ما زمان زیادی را برای پیدا کردن فرصت های لینک سازی داخلی صرف کنیم، به نظر شما بهترین راه برای پیدا کردن منابع مرتبط در سایت چیست؟

    پاسخ به این سوال ساده است؛ جستجو در گوگل!

    صفحات و مقالات سایت شما توسط ربات های گوگل ایندکس و بررسی میشوند، الگوریتم های گوگل براساس محتوای این صفحات موضوع و مفهوم آنها را درک کرده و جایگاه‌شان را در نتایج جستجو مشخص میکنند. هر مقاله جدید یک مفهوم یا عبارت کلیدی جدید را هدف گذاری میکند.

    به احتمال زیاد با جستجو در گوگل صفحه دیگری که با این عبارت جایگاه مناسبی داشته باشد پیدا نخواهیم کرد. برای پیدا کردن بهترین صفحات یک راه حل ساده وجود دارد. کافیست آدرس سایت خود را با عملگر :site در گوگل جستجو کرده و عبارت کلیدی مقاله جدید را در ادامه آن قرار دهید.

    با این روش گوگل بهترین صفحاتی که در سایت شما مرتبط با این موضوع هستند را نمایش میدهد.

    به تصویر زیر دقت کنید. در سایت آکادمی وبسیما مقاله جدیدی با عنوان ریدایرکت 301 چیست منتشر شده است و ما در نظر داریم بهترین صفحات برای لینک سازی داخلی را شناسایی کنیم. با استفاده از همین تکنیک به نتایج زیر میرسیم.

    جستجوی مقالات مرتبط در گوگل با استفاده از site:

    با این روش 4 مقاله که از نظر محتوایی کاملا به موضوع ریدایرکت 301 مرتبط هستند و در بخشی از محتوای آنها به این مفهوم اشاره شده است را یافتیم.

    حالا که صفحات مرتبط را پیدا کردیم کافیست یک آنالیز ساده بر روی آنها انجام داده و در جایی که به موضوع مقاله جدید اشاره شده است یک لینک داخلی برای آن ایجاد کنیم.

    دقت داشته باشید که لازم نیست در همه صفحات یا تعداد زیادی از آنها این کار را انجام دهیم. اگر برای هر مقاله جدید 3 تا 5 مطلب مرتبط و فرصت لینک سازی در سایت خود پیدا کنیم کافیست.

    با این کار 2 اتفاق مهم خواهد افتاد:

    1- مقالات قدیمی سایت به روزرسانی شده و کاربران میتوانند هنگام مطالعه منابع جدید را پیدا کنند.

    2- مقالات جدید لینک های داخلی ارزشمندی را دریافت میکنند و شانس بیشتری برای کسب جایگاه خواهند داشت.

    نکته حیاتی!

    موفقیت در سئو نیازمند توجه به جزئیات و البته جلب رضایت کاربر است. قبل از آنکه در این صفحات لینک سازی کنید دقت داشته باشید که آیا کاربران شما با دیدن آن لینک بر روی آن کلیک خواهند کرد؟ اگر این لینک برای کاربران مفید نیست به احتمال زیاد از نظر ربات های گوگل نیز ارزشمند نخواهد بود.

    لینک سازی بی هدف نه تنها به بهبود جایگاه آن صفحه کمک نمیکند بلکه ممکن است درک گوگل از محتوای قدیمی را نیز به اشتباه تغ

    همین حالا امتحان کنید

    مقالات زیادی در حوزه آموزش سئو منتشر کرده ایم که اجرای بیشتر آنها ممکن است دشوار بوده یا برای نمایش تاثیر خود به زمان زیادی نیاز داشته باشند. ولی اجرای این تکینک بسیار ساده بوده و آنالیز تاثیر آن زمانبر نیست.

    برای اینکه تاثیر و ارزش این تکنیک را بهتر درک کنید پیشنهاد میکنیم همین کار را برای آخرین مقاله ای که در سایت خود منتشر کرده اید انجام دهید. با روشی که گفتیم صفحات مرتبط با آن را پیدا کرده و در فضای مناسب لینک مقاله جدید را قرار دهید.

    برای آنکه تاثیر این روش را سریعتر مشاهده کنید صفحات به روز رسانی شده را با استفاده از ابزار URL Inspection در پنل گوگل سرچ کنسول معرفی و درخواست ایندکس مجدد را ارسال نمایید.

    نتیجه این آزمایش را احتمالا طی یک هفته بر روی جایگاه مقاله جدید خود خواهید دید. لطفا نتایجی که از این روش دریافت کردید و تغییر رتبه مقالات جدید را در بخش نظرات همین صفحه به اشتراک بگذارید تا با استفاده از تجربیات یکدیگر به راه کارهایی ساده تر و کاربردی تر برسیم.

    لینک بیلدینگ چیست و چه اهمیتی دارد؟

    فرقی نمی کند که اخیراً با لینک بیلدینگ آشنا شده باشید یا اینکه مدتی است که مشغول ساخت لینک برای وب سایت خود باشید، مطمئن باشید با مطالعۀ این راهنما اطلاعاتی جدید به دست خواهید آورد. چشم انداز سئو و لینک بیلدینگ همیشه در حال تغییر است و امروزه، ایجاد لینک های با کیفیت در بالاترین درجۀ اهمیت قرار دارند. اگر تجارت و فعالیت شما به اینترنت بستگی دارد، باید مفهوم نیاز به لینک های با کیفیت را درک کنید و از آنها در تجارت خود استفاده کنید. مطمئن باشید قانون داشتن لینک های با کیفیت به این زودی ها تغییر نخواهد کرد.

    این راهنما به شما کمک می کند لینک بیلدینگ خود را به درستی انجام دهید تا بتوانید در کوتاه ترین زمان، بهترین نتیجه را دریافت کنید. بهتر است بدانید حجم اطلاعات این راهنمای آموزشی بسیار زیاد است، اما ما تمام تلاش خود را کرده ایم تا این مطالب را به ساده ترین شکل و با مثال هایی دقیق توضیح دهیم تا درک آن برایتان آسان باشد. امیدواریم که از خواندن این راهنمای لینک سازی لذت ببرید!

    لینک بیلدینگ چیست | اهمیت لینک بیلدینگ در رتبه بندی سایت

    تعریف لینک بیلدینگ

    به روند دریافت "هایپرلینک" , و افزایش ورودی گوگل  از یک وب سایت به وب سایت خودتان، لینک بیلدینگ گفته می شود. هایپر لینک (hyperlink) که معمولاً به آن لینک گفته می شود، راه مناسبی برای جستجوی کاربران در وب سایت ها و صفحات اینترنتی است. موتورهای جستجوگر از لینک ها برای تعقیب وب سایت ها استفاده می کنند؛ آنها لینک های موجود در بین تک تک صفحات وب سایت تان را دنبال می کنند و در تصویری بزرگتر، تمام لینک های موجود در بین وب سایت ها را زیر نظر دارند. 

    این مقاله توسط سایت نوین نوشته شده است

    روش های بسیاری برای لینک بیلدینگ وجود دارد که سختی و آسانی آنها متفاوت است. با این حال متخصصان سئو معتقدند لینک بیلدینگ یکی از سخت ترین قسمت های کار آنهاست. بسیاری از سئوکاران بیشتر زمان خود را صرف لینک سازی دقیق و هدفمند می کنند. به همین دلیل، اگر بتوانید برای وب سایت خود لینک هایی با کیفیت و معتبر دریافت کنید، در بهینه سازی سایت تان چندین گام از رقبای خود فاصله می گیرید.

    چرا ساخت لینک برای سئو مهم است؟ (آناتومی یک هایپرلینک)

    راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولبرای آنکه اهمیت لینک بیلدینگ را درک کنیم، مهم است بدانیم یک لینک چگونه ساخته می شود، موتورهای جستجوگر چگونه آن لینک را می بینند و از آن لینک چه برداشتی دارند.

    • شروعِ تگ لینک: تگ لینک به anchor tag معروف است (همان "a" که در تصویر می بینید)، این کاراکتر تگ لینک را شروع می کند و به موتورهای جستجوگر اطلاع می دهد که لینکی به وب سایت دیگری در این جمله قرار دارد.
    • مقصد لینک: واژۀ "href" به معنی hyperlink referral است و متنی که بین علامت نقل قول قرار دارد، نمایشگر آدرس وب سایتی (URL) است که به آن اشاره شده است. لزومی ندارد این URL همیشه آدرس یک وب سایت باشد، می توان به آدرس یک تصویر یا یک فایل قابل دانلود اشاره نمود. گاهی اوقات شما با لینک هایی مواجه می شوید که با کاراکتر # آغاز می شوند. این نوع لینک ها، لینک های داخلی هستند که شما را به قسمت های مختلف صفحه ای که در حال مطالعۀ آن هستید، هدایت می کنند.
    • متن قابل مشاهدۀ لینک: این قسمت، همان متن لینک است که کاربران آن را مشاهده می کنند و در صورتی که بخواهند لینک را باز کنند، بر روی این متن کلیک می کنند. این متن معمولاً به گونه ای مشخص می شود که از متون کناری آن قابل تمایز باشد. این کار معمولاً با قرار دادن یک خط به زیر متن یا تغییر رنگ متن به رنگ آبی صورت می گیرد. این تغییرات به کاربر می فهماند که این متن قابل کلیک می باشد.
    • پایان تگ لینک: این کد، پایان تگ لینک را به موتورهای جستجوگر اطلاع می دهد

    لینک ها برای موتورهای جستجوگر چه معنایی دارند؟

    beginners-guide-toراهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اول-building-5

    می توان گفت، موتورهای جستجوگر به دو روش از لینک ها استفاده می کنند:

    • برای یافتن وب سایت ها و صفحات جدید
    • برای تصمیم گیری دربارۀ رتبه بندی یک سایت

    زمانی که موتورهای جستجوگر وب سایت ها را شناسایی می کنند، می توانند محتوای آن صفحات را استخراج و به ایندکس خود اضافه کنند. به این ترتیب، آنها می توانند تصمیم بگیرند آیا یک صفحه کیفیت لازم برای رتبه بندی در کلمات کلیدی مرتبط را دارد یا خیر؟ (گوگل یک ویدئوی کوتاه در مورد این موضوع تهیه کرده که روند کار را در آن به طور کامل توضیح داده است). هنگامی که موتورهای جستجوگر در این باره تصمیم می گیرند، تنها به محتوای صفحه دقت نمی کنند، بلکه تعداد لینک هایی که به سایت اشاره دارند و کیفیت آن لینک ها برایشان اهمیت دارد. در کل می توان گفت، هرچه تعداد لینک های شما در وب سایت های معتبر بیشتر باشد، رتبۀ وب سایت شما در نتایج جستجو بالاتر خواهد بود.

    لینک ها به عنوان یکی از فاکتورهای مهم سئو و رتبه بندی سایت، همان عواملی هستند که به گوگل اجازه دادند بازار موتورهای جستجوگر را در دهۀ 90 احاطه کند. لَری پِیج، یکی از موسسین شرکت گوگل، PageRank را اختراع کرد که به گوگل اجازه می داد بر اساس تعداد بک لینک ها ، کیفیت یک وب سایت را اندازه گیری کند. این روش اندازه گیری به عنوان یکی از ابزارها در الگوریتم رتبه بندی کلی استفاده می شد و توانست محبوبیت بسیار زیادی کسب کند زیرا روش خیلی خوبی برای تعیین کیفیت یک سایت بود.

    روش PageRank فوق العاده موثر بود زیرا بر این مبنا پایه گذاری شده بود که هر لینک به عنوان یک رای تایید برای یک صفحه به شمار می آمد. به طور مثال اگر صفحه ای کیفیت لازم را نداشت، هیچ لینکی دریافت نمی کرد. در واقع تئوری بیان می کرد: هنگامی که فردی به وب سایتی (غیر از وب سایت خودش) لینک می دهد به این معنی است که صفحه مذکور منبع اطلاعاتی مفیدی به شمار می آید. در غیر اینصورت نمی بایست این صفحه لینک شود. همانگونه که شما یک رستوران بد را به دوستتان معرفی نمی کنید.

    با این حال، طولی نکشید که متخصصان سئو روش هایی را برای دور زدن قوانین گوگل و دست کاری PageRank و نتایج جستجوی کلمات کلیدی یافتند. در همین راستا، گوگل نیز برای یافتن این وب سایت های اسپم گونه، فعالیت خود را آغاز کرد. فیلتر گذاری های متعدد و ارائه آپدیت های منظم از روش های گوگل برای مقابله با وب سایت هایی بود که شایسته رتبۀ یک نتایج جستجو نبودند.

    این دور زدن ها گوگل را وادار کرد که برخی از روش های لینک بیلدینگ خود را که قبلاً معرفی کرده بود، بی اعتبار کند. برای مثال روش ثبت آدرس وب سایت در فهرست های راهنما و دریافت لینک به ازای آن، یکی از روش هایی بود که در برهۀ زمانی خاصی توسط گوگل پیشنهاد می شد، اما از آنجاییکه متخصصان سئو از این روش سوء استفاده کردند، گوگل تصمیم گرفت که مانند سابق به این روش لینک دهی اهمیت ندهد.

    اخیراً گوگل روش های تنبیهی را برای وب سایت هایی که چنین اقدامات اسپم گونه ای را انجام می دهند، در نظر گرفته است: وب سایت هایی که بیش از حد به دیگر وب سایت ها لینک می دهند. آپدیت های نسخۀ "پنگوئن" گوگل به همین دلیل ایجاد شده اند. راهنمای پنگوئن به شما می گوید باید از چه روش های لینک بیلدینگ پرهیز کنید تا بتوانید بهترین عملکرد را در چارچوب قوانین گوگل داشته باشید. راهنمای (قوانین) گوگل یکی از مباحث مهمی است که در آینده در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

    ما با الگوریتمی که گوگل برای رتبه بندی نتایج جستجوی خود استفاده می کند، کاملاً آشنایی نداریم (این نکته از اسرار گوگل به شمار می آید). علی رغم وجود این مسئله، متخصصان سئو متفق القول باور دارند لینک بیلدینگ هنوز هم یکی از مهم ترین عوامل موثر بر رتبه بندی سایت در نتایج جستجو به شمار می آید. دو قسمت از چارت زیر مربوط به لینک بیلدینگ برای وب سایت می شود.

     

     

    اندازه گیری خوشه ای عوامل موثر در رتبه بندی سایت

    اندازه گیری خوشه ای عوامل موثر در رتبه بندی سایت

    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولDomain-Level, Keyword-Agnostic Features
      (کیفیت لینک های متصل به دامنه، کیفیت/میزان اعتماد لینک های متصل به دامنه، سطح دامنه در PageRank)
    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولPage-Level KW & Content Features
      ( TF*IDF (فراوانی وزنی تی‌اف-آی‌دی‌اف)، نحوه قرارگیری محتوا، کمیت محتوا و ارتباط موضوعی با وب سایت و ... )
    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولDomain-Level Brand Features
      (استفادۀ آفلاین از دامنه/برند، اشاره به نام تجاری/دامنه در اخبار و رسانۀ سایت، انجمن نهاد و ... )
    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولSocial Metrics
      (کیفیت و کمیت لینک های توئیت شده، میزان به اشتراک گذاری در فیسبوک/گوگل پلاس و ...)
    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولPage-Level Link Features
      (PageRank، TrustRank، کمیت لینکیِ لینک ها، میزان توزیع متن لینک ها، کیفیت منابع لینک ها و ... )
    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولPage-Level, Keyword-Agnostic Features
      (طول محتوا، خوانا بودن محتوا، سرعت بارگیری، خاص بودن محتوا)
    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولDomain-Level Keyword Usage
      (تطابق دقیق کلمات کلیدی دامنه ها، تطابق نسبی کلمات کلیدی دامنه ها و ...)
    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولUser, Usage, & Traffic Query Data
      (ترافیک موجود از مرورگرها، نوارهای ابزار و ...)
    • راهنمای لینک سازی برای افراد مبتدی - فصل اولDomain-Level, Keyword-Agnostic Features
      (طول نام دامنه، افزونه ها، زمان پاسخگویی دامنه بر HTTP و ...)

    معمولاً اگر همۀ عوامل رتبه بندی وب سایت به شکل برابر موثر باشند، اعتبار و کیفیت لینک های دریافتی صفحات، رتبه بندی وب سایت را تعیین می کنند. به این ترتیب، با تغییرات اخیر گوگل به خصوص آپدیت های پنگوئن و ظهور Google+، به نظر می رسد تاثیر بک لینک ها تا حدی کم شده و تاثیرات شبکه های اجتماعی جایگزین آن شده است.

    علی رغم اینها، مشخص نیست که داشتن لینک های با کیفیت در رتبه بندی و بالا رفتن ترافیک وب سایت به شما کمک می کنند (در فصل دوم این مقاله دربارۀ لینک بیلدینگ خوب و لینک بیلدینگ بد برایتان توضیح خواهیم داد). در این مقاله ما چندین بار از عبارت "با کیفیت" استفاده کرده ایم و برای این کارمان دلیل داریم: تمرکز بر روی کیفیت لینک روز به روز بیشتر می شود زیرا گوگل بیش از گذشته بر روی فیلتر کردن لینک های کم کیفیت اصرار دارد. این پیچیدگیِ الگوریتمِ گوگل سبب می شود متخصصان سئو بیش از پیش بر روی کیفیت لینک ها و روش به دست آوردنشان تمرکز کنند.

     

    تمام آن چیزی که باید دربارۀ لینک های nofollow بدانید

    لینک nofollow | همه چیز درباره لینک Nofollow

    در لینک بیلدینگ ویژگی هایی وجود دارد که می توان گاهی آن ها را برای لینک ها اعمال نمود. یکی از این ویژگی ها، ویژگی nofollow نام دارد. هنگامی که شما لینک nofollow دریافت می کنید، به عنوان یک کاربر متوجه تغییر خاصی نخواهید شد، اما اگر به کد لینک دقت کنید، تغییر کوچکی در آن می بینید.

    به کد rel="nofollow" در زیر دقت کنید. این کد به گوگل می فهماند که این لینک را نباید در PageRank استفاده کند. در واقع، این کد به گوگل اطلاع می دهد که نباید به این لینک اعتماد کند و آن را برای رتبه بندی به حساب بیاورد. در نتیجه، لینک های nofollow تاثیری در رنکینگ گوگل ندارند.

    Example

    دلیل استفاده یک سایت از کد nofollow مربوط به موقعیتی می شود که در آن، مدیر وب سایت به علت تعدد لینک ها در صفحه، کنترل و مدیریت آنها را از دست می دهد. به عبارت دیگر، آنها نمی خواهند مهر تایید خود را بر روی وب سایتی بزنند که هیچ اطلاعی از اعتبار آن ندارند. استفاده از لینک nofollow مرسوم تر از آنچیزی است که شما تصور می کنید. در زیر میتوانید مکان های مرسوم استفاده از کد nofollow را مشاهده کنید:

    • قسمت دیدگاه های وبلاگ
    • مطالب و پُست های فروم ها
    • قسمت نظرات کاربرانِ مهمان
    • صفحات قابل ویرایش ویکیپدیا
    • صفحۀ Yahoo! Answers
    • امضا موجود در مطالب کاربران مهمان

    کاربران می توانند به راحتی لینک های خود را در هر کدام از این مکان ها استفاده کنند و به علت حجم زیاد لینک های ثبتی، بررسی تک تک لینک ها عاقلانه به نظر نمی رسد. بنابراین برای اینکه اسپمر ها نتوانند از این موقعیت سوء استفاده کنند، مدیران وب سایت ها ترجیح می دهند ویژگی nofollow را به لینک های ارسالی کاربران اعمال کنند.

    یکی دیگر از کاربرد های لینک های nofollow برای اهداف تبلیغاتی (لینک هایی که بایت قرارگیری شان در یک وب سایت، پول دریافت شده است) می باشد. بنابراین، اگر شما یک بنر تبلیغاتی در یک وب سایت اجاره کرده اید که به وب سایت شما لینک شده است، گوگل می گوید که باید لینک آن بنر، nofollow باشد تا این لینک تبلیغاتی تاثیری در PageRank سایت تبلیغ شده، نداشته باشد. دلیل این کار این است که گوگل می گوید لینک های تبلیغاتیِ خریداری شده نباید تاثیری بر نتایج اُرگانیک یک وب سایت داشته باشند.

    اخیراً گوگل این قانون خود را برای لینک های موجود در پُست های اخبار، مقالات، فهرست های راهنما و پُست های ریپرتاژ گسترش داده است. موارد ذکر شده، مکان هایی هستند که استفاده از لینک nofollow در آنها توصیه می شود.

    شما باید بدانید لینک هایی که به صورت nofollow به اشتراک گذاشته می شوند مانند لینک های مستقیم در رتبه بندی و نتایج اُرگانیک وب سایتتان موثر نیستند. گفته های بالا به این معنی نیست که لینک های nofollow بی ارزش اند. به هر حال، کابران معمولی هیچ گاه متوجه nofollow بودن لینک های نمی شوند و ممکن است واقعاً بر روی لینکتان کلیک کنند و به وب سایت شما مراجعه نمایند. می توان گفت این ویژگی، نکتۀ مثبت تبلیغات اینترنتی است. با این وجود شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا بیشتر لینک های وب سایتتان nofollow نباشد تا توسط کاربران و گوگل دنبال شود.

    لینک بیلدینگ چگونه می تواند برای تجارت من سودآور باشد؟

    لینک بیلدینگ چگونه می تواند برای تجارت من سودآور باشد؟

    همانطور که گفتیم لینک ها عوامل بسیاری مهمی در رتبه بندی وب سایت ها هستند. به این ترتیب می دانیم افزایش تعداد لینک های با کیفیتِ بالا می تواند تاثیر بسیاری بر رتبه بندی وب سایت شما در موتورهای جستجوگر داشته باشد.

    هرچند دریافت لینک برای وب سایت امری زمان بَر است و در کوتاه مدت نمی تواند پاسخگوی نیازهای تجاری شما باشد اما این کار مزایایی را برای تجارتتان به دنبال دارد.در سایت مدیر برتر توضیحات بیشتری داده شده است.

    برقراری روابط

    گاهی اوقات لینک سازی سبب آشنایی با وب سایت ها و وبلاگ های مرتبط با تجارت شما می شود. این آشنایی معمولاً از طریق تبیلغ و معرفی چیزی که به تازگی خلق کرده اید بوجود می آید مانند یک مطلب یا یک اینفوگرافیک. هدف اول این آشنایی ایجاد لینک است، اما همین لینک بیلدینگ می تواند سبب آشنایی شما با یکی از موثرترین وب سایت های موجود در زمینه کاری تان شود. در نتیجۀ این آشنایی شما لینکی با کیفیت به دست می آورید که مهر تاییدی بر تجارت شماست. حتی اگر این لینک برای لحظه ای ایجاد شود، باز هم ارزشمند است چرا که شما توانسته اید برای تجارت خود یک مُبَلِغ معتبر پیدا کنید.

    ارسال ترافیک

    ما دربارۀ تاثیر لینک بیلدینگ بر روی رتبۀ وب سایت صحبت کردیم، اما دربارۀ تاثیر لینک بیلدینگ بر روی ترافیک وب سایت چطور؟ یک لینک با کیفیت در یک وب سایت معتبر می تواند آمار بازدیدکنندگانتان را نیز افزایش دهد. اگر وب سایتی که لینک شما را در صفحه خود قرار می دهد در تجارت شما فعالیت داشته باشد، شانس اینکه مشتریان بیشتری نیز به دست آورید افزایش می یابد. در این موقعیت، ارزش یک لینک وابسته به سئوی آن نیست، بلکه به مشتریان آن بستگی دارد. یکی از مثال های بارز در این زمینه، مطلبی از یک کاربر مهمان به اسم "مایکل السبرگ" در وبلاگ Tim Ferriss است. تیم فریس بعدها مطلبی را دربارۀ همین پُست در مجلۀ فوربس منتشر کرد که در آن از اهمیت این پُست می گفت. وی در مطلب خود نوشت:

    بینِ داشتنِ مخاطبان بسیار و داشتن مخاطبان کمتری که علاقۀ بسیاری به تجارت شما دارند، تفاوتی وجود دارد. به عبارت دیگر، کاربران یک وبلاگ همانقدر به مطالب شما توجه نشان می دهند که مخاطبان شبکه CNN آن شبکه را دنبال می کنند، حتی اگر تعداد مخاطبان گروه دوم بیشتر باشد.

    برند سازی

    لینک بیلدینگ خوب به شما کمک می کند تا برند تجاری خود را بسازید و آن را به عنوان یک نام معتبر در زمینه فعالیت خود معرفی نمایید. تکنیک های لینک بیلدینگ بسیاری مانند تولید محتوا وجود دارد که می تواند فعالیت تجاری شما را برای مخاطبانتان تشریح کند و این راه می تواند نشان تجاری شما را معتبر سازد. برای نمونه، اگر شما مطلبی را با استفاده از آمار حقیقی منتشر کنید، شانس معروف شدن در زمینه تجاری خود را خواهید داشت. هنگامی که تلاش می کنید تا برای محتوای خود لینک ایجاد نمایید، در واقع دارید مهارت خود را به نمایش می گذارید و از همکاران و فعالان زمینه تجاری خود می خواهید که مطلب موثق شما را در اینترنت به اشتراک بگذارند.

    نکته ای مهم دربارۀ ایجاد لینک و به دست آوردن لینک

    عنوان بالا می تواند به "اهمیت داشتن صفحاتی که ارزش لینک دادن داشته باشند"، تغییر یابد. پیش از آنکه لینک سازی را آغاز کنید، به چیز ارزشمندی نیاز دارید تا بر اساس آنها لینک سازی کنید. معمولاً این چیز با ارزش صفحۀ نخست وب سایت شماست. اغلب اوقات شما بر اساس منابع تخصصی و معتبر مانند مطالب وبلاگ یا یک دادۀ آماری، لینک بیلدینگ می کنید. گاهی اوقات این منابع پیش از آنکه شما شروع به لینک سازی کنید وجود دارند. در دیگر اوقات، شما با هدف ایجاد لینک، این منابع را به وجود می آورید.

    این کار، مفهوم به دست آوردن لینک و شایستگی برای رتبه های بالاتر در موتورهای جستجو را مطرح می کند. تمام لینک ها باید به منبع اطلاعاتی موثقی متصل شوند. لینک سازی بر اساس وب سایت های کم ارزش بسیار دشوار است، اما هنگامی که منبع اطلاعاتی معتبری در اختیارتان باشد، لینک بیلدینگ راحت می شود.

    منبع: moz.com

    منبع:https://websima.com/new-blog-inteal-link/

    منبع:https://www.novin.com/blog/beginners-guide-to-link-building-part-01/

    ali
    جمعه 2 خرداد 1399 - 16:18
    بازدید : 365

    تفاوت استراتژی محتوا با بازاریابی محتوا را بشناسید!

    اگر در چند وقت گذشته عبارت بازاریابی محتوا یا تولید محتوا به گوش شما نخورده باشد، احتمالاً برای این بوده که در محل کار خود حضور نداشتید و به تعطیلات رفته بودید. چرا که امروزه دیگر هر کسب و کار آنلاین (و آفلاینی) درباره بازاریابی محتوا صحبت می‌کند. اما استراتژی محتوا چطور؟ آیا تا به حال این کلمه به گوشتان خورده است؟ آیا هیچ ایده‌ای دارید که استراتژی محتوا به چه معناست؟

    در دنیای بازاریابی اینترنتی، عبارت بازارایابی محتوا به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از عبارات پر مصرف است. البته هیچ شکی هم نیست که بازاریابی محتوا امری بسیار مهم و ضروری برای هر کسب و کار اینترنتی است و تمامی اقداماتی که یک کسب و کار آنلاین در این راستا انجام می‌دهد تاثیرگذار خواهد بود. اما عبارت استراتژی محتوا نیز به اندازۀ بازاریابی محتوا مهم است، با اینحال کمتر کسی به آن اشاره می‌کند.

    اکنون ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که مگر استراتژی محتوا همان بازاریابی محتوا نیست؟ جواب سریع به سوال شما این است: خیر! استراتژی محتوا یک عبارت بسیار فراگیر است و موارد بسیار زیادی را شامل می‌شود. در حالی که بازاریابی محتوا تنها بر روی یک قسمت از استراتژی محتوا تاکید دارد.

    درک تفاوت بازاریابی محتوا و استراتژی محتوا و همچنین چگونگی کارکرد این دو در کنار یکدیگر، از بنیادی‌ترین نیازها برای موفقیت تجارت آنلاین شماست. پس در این مقاله می‌خواهیم تفاوت‌های میان این دو عبارت را جستجو کنیم و در عین حال رابطه میان آنها را توضیح دهیم.

    استراتژی محتوا چیست؟

    استراتژی محتوا در مقابل بازاریابی محتوا

    با یک جستجوی ساده در وب سایت ویکیپدیا به تعریفی ساده از استراتژی محتوا می رسیم: «برنامه ریزی، توسعه و مدیریت محتوا-چه به صورت نوشتار و چه در رسانه‌های دیگر». به عبارت دیگر می‌توان گفت که استفادۀ درست از محتوا در قسمت‌ها و ابعاد مختلف یک تجارت را استراتژی محتوا می‌گویند.

     

    استراتژی محتوا اشاره به فرآیند تولید،‌ ذخیره و توزیع محتوا طبق برنامه‌ای سازمان‌یافته، حول محوری مشخص و برای مخاطبانی از قبل تعیین شده است. موفقیت این فرآیند باید در تمام چرخۀ عمر محتوا، بر اساس شاخص‌های شفافِ عددی اندازه‌گیری شود. استراتژی محتوا شما باید هویّت محتوا از لحاظ ساختار و سبک را مشخص نماید و چارچوب‌های محتوا را برای کلیۀ دپارتمان‌های شرکت تعیین نماید.

     

    برای اینکه مفهوم استراتژی محتوا را به درستی درک کنیم، بیایید فرض کنیم که می‌خواهیم یک خانه بسازیم. برای ساخت خانه، ابتدا به طرح و نقشه نیاز داریم. نقشه‌‌های ساختمانی، طرح‌هایی پر جزئیات هستند که تمام ابعاد و زوایای ساخت یک خانه را پیش از آنکه پی‌ریزی و عملیات ساخت و ساز آغاز شود، به ما نشان می‌دهند. این طرح‌ها و نقشه‌ها، اندازه‌های دقیق، مکان لوله‌کشی‌ها و سیم‌کشی‌ها، حتی محل دقیق نورگیری اتاق‌ها، در و پنچره‌ها را به ما نشان می‌دهند.

    می توان گفت، استراتژی محتوا در حقیقت معادل همین طرح‌ها و نقشه‌ها در زمینه تولید محتوای یک تجارت است و نشان می‌دهد که چگونه باید از محتوا برای رسیدن به اهداف تجاری استفاده نمود.

    استراتژی محتوا چه مواردی را شامل می‌شود؟

    یک استراتژی محتوایِ خوب و دقیق به تمام سوالات مرتبط با استفاده از محتوا پاسخ می‌دهد. سوالاتی از قبیل:

    • چرا محتوای فعلی باید منتشر شود؟
    • با انتشار این محتوا به کدام سمت می‌رویم؟
    • این محتوا چه زمانی باید به مخاطبان نشان داده شود؟
    • مشتریان ما چه کسانی هستند؟
    • از این محتوا انتظار چه واکنش هایی را داریم؟
    • پس از انتشار این محتوا، چه کاری باید انجام دهیم؟

    هنگامی که شما پاسخ برخی از این سوالات را پیدا کردید، زمان آن است که برای سوالات مهم‌تری نیز پاسخ بیابید:

    • مخاطبین شما به چه نوع محتوایی نیاز دارند یا چه نوع محتوایی را از شما انتظار دارند؟
    • چه کسی محتوای شما را ایجاد و منتشر می‌کند؟
    • هرچند وقت یکبار محتوای جدید تولید می‌شود؟
    • بازخورد مخاطبان نسبت به محتوای شما چیست؟

    پرسش هایی که در این مقاله فهرست شده اند، موارد مهمی هستند که در هنگام تدوین استراتژی محتوا باید در نظر گرفته شوند. این روند نیازمندِ وقت گذاشتن، تحقیق، تفکر و برنامه‌ریزی دقیق است. با ایجاد یک استراتژی محتوای دقیق و عالی، خواهید دانست که چگونه باید از محتوا برای رسیدن به اهداف تجاری خود استفاده نمایید.

    همچنین بسیار مهم است که استراتژی محتوای خود را در بازه‌های زمانی مشخص به روز کنید. درست است که تغییر ندادن استراتژی محتوا در وقت شما صرفه‌جویی می‌کند، اما اینکار در طولانی مدت تجارت شما را به خطر می اندازد. چرا که نیازها و خواسته‌های مخاطبان شما مرتباً در حال تغییر است. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم هر سال استراتژی محتوای خود را تغییر دهید و در صورت نیاز حتی محتواهای خود را نیز بروز کنید.

    بازاریابی محتوا چیست؟

    استراتژی محتوا در مقابل بازاریابی محتوا

    در طرف دیگر معادله، بازاریابی محتوا قرار دارد. بازاریابی محتوا در واقع راهکاری برای جذب مشتری و فروش محصولات از طریق ایجاد محتوای ارزشمند، مفهوم و مرتبط می‌باشد. می‌توان گفت که بازاریابی محتوا در اصل ترکیبی از تکنیک‌های فروش محصول و بازاریابی سنتی است.

     

    بازاریابی محتوا باید به گونه‌ای باشد که مخاطبان متوجه این نکته نباشند که شما در تلاشید محصولات خود را به آنها بفروشید و تصور کنند که تنها برای بالا بردن سطح اطلاعات و آگاهی آنان این محتوا را در اختیار آنها قرار داده‌اید. در بازاریابی محتوا، شما مخاطبانی که می خواهید محتوایتان را برایشان منتشر کنید را مشخص می‌کنید و با انتشار محتوای مناسب (محتوایی که فکر می کنید بر روی رفتار آنها تاثیر می‌گذارد)، آنها را به سمت کسب و کار خود جذب می‌‎کنید.

    بازاریابی محتوا معمولاً به شکل نوشتار در وبلاگ، اخبار تحلیلی، مقالات آموزشی، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، ویدیو، اینفوگرافیک، مطالعۀ موردی، روابط عمومی، ملاقات حضوری با مشتریان، سئو و ... پیاده می‌شود. بازاریابی محتوا باید به گونه‌ای باشد که باعث حفظ مشتریان فعلی و بدست آوردن مشتریان جدید شود.

    (اگر می‌خواهید بازاریابی محتوا را به طور کامل یاد بگیرید، در سری آموزش بازاریابی محتوا  صفر تا صد این نوع بازاریابی در 9 جلسه رایگان ارائه شده است.)

    تفاوت استراتژی محتوا و بازاریابی محتوا چیست؟

    حال به سوال اساسی می‌رسیم، تفاوت بین بازاریابی و استراتژی محتوا چیست؟ بازاریابی محتوا در واقع ضمیمه ای بر استراتژی محتوای کلیِ شماست و تنها بروی خلق، اندازه‌گیری و انتشار مطالب جذاب و مفید برای مخاطبان تمرکز دارد. در واقع بازاریابی محتوا دقیقاً «دلایل و چراهای» خرید / مشارکت مشتریان شما را هدف می‌گیرد.

    اما بازاریابی محتوا تنها زمانی می‌تواند به بالاترین حد تاثیرگذاری خود برسد که  شما یک استراتژی محتوای قدرتمند برای آن پایه‌گذاری کنید. به عبارت دیگر، استراتژی محتوا با «چگونگی» استفاده از محتوا ارتباط دارد و به شما می‌گوید که «کجا» از «چه چیز» استفاده نمایید.

    بیایید به مثالِ طراحی نقشۀ ساختمانی برگردیم. مطمئناً شما می‌دانید که بدون پی ریزی و ایجاد فونداسیون، نمی‌توان برای یک ساختمان سقف یا دیوار ساخت. این قانون در بازاریابی محتوا نیز صدق می‌کند. بازاریابی محتوا زمانی نتیجه می‌دهد که استراتژی محتوای مناسبی برای آن پایه‌ریزی شده باشد. این پایه و اساس کمک می‌کند تا برندسازی، پیام‌رسانی و تقریباً تمام زوایای بازاریابی محتوا را با توجه به اهداف شرکت خود تنظیم نمایید.

    تفاوت بازاریابی محتوا با تبلیغات در چیست؟

    بازاریابی محتوا نسبت به تبلیغات دو تفاوت عمده دارد. اولین تفاوت این است که در بازاریابی محتوا، محتوا در رسانه‌های تحت مالکیت شما منتشر می‌شود که همان وبلاگ، شبکه های اجتماعی شما و ... هستند. اما اگر این محتوا در رسانه‌های خریداری شده منتشر گردد، به آن تبلیغات گفته می شود.

    تفاوت دوم این است که بازاریابی محتوا یک راهکار برای بازاریابی داخلی و استراتژی جذب‌کننده است و نه بازاریابی خارجی و استراتژی تهاجمی! بازاریابی محتوا هیچ مزاحمتی برای خواننده ایجاد نمی‌کند. بلکه برای او مفید هم هست و پاسخ سوالات او را می‌دهد. پس با بازاریابی محتوا، نه تنها شما مخل آسایش کاربران نمی‌شوید، که مشتریان واقعی خود را هم پیدا خواهید کرد.

    هزینه بازاریابی محتوا در مقایسه با هزینه تبلیغات

    بازاریابی محتوا در مقایسه با تبلیغات بسیار زمان‌بر و پرهزینه است. با اینحال در طولانی‌مدت بازدهی بهتری دارد.

    زمانی بود که تبلیغات می‌توانستند، هرچند برای کوتاه مدت، کفۀ ترازوی رقابت را به نفع یک شرکت پائین آورند. اما امروزه که انسان تحت هجوم تبلیغات گسترده از رسانه‌های مختلف است، موفقیت یک تجارت در گرو بازاریابی محتوا قرار دارد. امروزه دیگر تبلیغات فقط برای جذب کوتاه‌مدت مشتریان و گاهی صرفاً جهت همپایی با رقبا کاربرد دارند. چرا؟ موضوع را از نگاه مخاطبان ببینید. آنها دوست ندارند تبلیغات بی‌ربط به آنها نمایش داده شود و دیگر چندان بازخورد مثبتی نسبت به این تبلیغات مزاحم ندارند. این یعنی هزینه تبلیغات موفق نیز نسبت به گذشته افزایش یافته است. پس در بلندمدت، هزینه‌های بازاریابی محتوا به مراتب کمتر از هزینه‌های تبلیغات خواهد بود.

    با این حساب باید حرف اول خود را کمی عوض کنیم: بازاریابی محتوا در مقایسه با تبلیغات بسیار زمان‌بر است. اما بازدهی بهتری هم دارد.

    اجازه ندهید تنبلی مانع پیشرفت شما شود!

    استراتژی محتوا در مقابل بازاریابی محتوا

    متاسفانه، به علت آنکه ایجاد استراتژی محتوا، امری زمان‌بر و دشوار است، افراد بسیاری آن را نادیده می‌گیرند و مستقیماً به سراغ بازاریابی محتوا می‌روند. شکی هم نیست که بازاریابی محتوا به این شیوه می‌تواند موفقیت‌هایی پراکنده را برای شما به ارمغان آورد. اما با این رویکرد نمی‌توانید از نهایت پتانسیل‌های کسب و کار خود بهره ببرید. کار بروی بازاریابی محتوا بدون استراتژی محتوا مثل آن است که شما بدون هیچ هدفی در هر سو حرکت بکنید. در نهایت هم به هیچ‌جا راه نخواهید برد.

    من شک ندارم که افزودن یک مطلب در وبلاگ می‌تواند برای هر کسی وسوسه‌برانگیز باشد. چون این حس را به ما می‌دهد که مفید هستیم. هر چه نباشد ما یک محتوای جدید را بر روی اینترنت اضافه کرده‌ایم؛ اما خواهشاً فقط به خاطر اینکه محتوا تولید کرده باشید، محتوا تولید نکنید. همیشه محتوایی تولید کنید که هدف دارد. محتوایی که بر اساس اهداف شرکت شما شکل گرفته و تمام زوایای آن محاسبه شده است. و همانطور که گفتیم این امر می‌تواند با ایجاد استراتژی محتوای خوب محقق شود. با ایجاد استراتژی محتوا شما می‌توانید کسب و کار خود را به بالاترین حد ممکن از سود برسانید.

    نتیجه گیری

    همانطور که گفتیم، یک استراتژی محتوای محکم و یکپارچه (به همراه بازاریابی محتوای ارزشمند)  می‌تواند در گسترش تجارت شما نقشی تعیین‌کننده داشته باشد؛ پس بهتر است مطمئن شوید که استراتژی محتوای شما پیش از اجرای بازاریابی محتوا، به خوبی پایه گذاری شده باشد.

    از همین امروز شروع به برنامه ریزی و تدوین استراتژی محتوا برای خود کنید. نتیجه داشتن محتواهای هدفمند و نتایج قابل اندازه‌گیری خواهد بود. من شک ندارم که شما با مشاهده نتایج بازاریابی محتوای خود، با پشتوانه استراتژی محتوا، شگفت‌زده خواهید شد.

    منبع:https://www.novin.com/blog/content-strategy-vs-content-marketing/

    منبع:https://modirebartar.com/%d9%81%d8%b1%d9%82-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d8%aa%da%98%db%8c-%d9%85%d8%ad%d8%aa%d9%88%d8%a7-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d9%85%d8%ad%d8%aa%d9%88%d8%a7/

    ali
    جمعه 2 خرداد 1399 - 16:15
    بازدید : 568

     

    با سلام در این مقاله قصد دارم به این بپردازم که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی کسب و کار اینترنتی چقدر سرمایه لازم داریم. و تمام اشتباه شما را که در سر دارید را اصلاح کنم و بگوییم که راه اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی واقعا بدون سرمایه است و برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز به سرمایه اولیه ندارید. به جرعت می توانم بگوییم سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی ۲۰۰ هزار تومان است. بله ۲۰۰ هزار تومان!

     

    خیلی ها بر این باورند که برای شروع کسب و کار اینترنتی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیازمند سرمایه زیادی هستند. ولی در حقیقت اینطور نیست  و ما با سرمایه اندک میتوانیم فروشگاه اینترنتی خودمان را راه اندازی کنیم.

    سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی واقعا چقدر است؟

     

    راه اندازی فروشگاه اینترنتی

    برآورد هزینه برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی

    در مرحله اول باید بدانید برای چه بازاری و چه افرادی میخواهید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید. در واقع بازار هدفتان را مشخص کنید. با دانستن این موضوع میتوانید بطور تقریبی محاسبه کنید که چه میزان سرمایه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی لازم دارید.

    برای مثال اگر بخواهید بازار هدف خود را تمامی قشرهای جامع در نظر بگیرید و یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید مانند دیجی کالا باید هزینه های زیادی صرف کنید تا بتوانید محصولات را خریداری و انبار کنید، تعداد افراد زیادی را استخدام کنید.

    اما اگر بازار هدف و کسب و کار اینترنتی خودتان را کوچیکتر در نظر بگیرید مثل دانشجوهای رشته کامپیوتر. خب هزینه ها بشدت کاهش پیدا میکند. کاری که اینجا انجام میدهید، دانش و تجربیات خودتان را در قالب فایل های آموزشی (تصویر صوت و متن) بفروش می رسانید و در این مورد هزینه های شما فقط برای راه اندازی سایت است.

     

    پس اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید تعیین بازار هدف کسب و کار اینترنتی یا فروشگاه اینترنتی خود است.

     

    نکته بسیار مهم: سعی کنید بازار هدف کسب و کار اینترنتی خودتان را کوچکتر و تخصصی تر انتخاب کنید. تا بتوانید زودتر تبدیل به برند شوید.

    یک مثال ساده

    با یک مثال کاملا ساده براتون روشن میکنم که چطور تبدیل به یک برند میشوید. فکر کنید برای خرید یک موس به بازار رفته اید. مغازه اول همه لوازم های کامپیوتری را دارد و چند عدد موس در ویترین خود دارد. و دقیقا کنار همان مغازه یک مغازه ای وجود دارد که تمامی مغازش پر از موس های مختلف است. شما از کدام مغازه خرید می کنید؟

    قطعا مغازه دومی بخاطر اینکه تخصصی بازار هدف خود را روی موس گذاشته است. و نکته بسیار جالب این است که این مغازه به دلیل متفاوت بودن در ذهن شما می ماند و هر وقت بخواهید موسی خریداری کنید این مغازه به ذهن تان می آید و حتی شاید به دوستان و اطرافیان خودتان پیشنهاد می کنید از این مغازه موس خرید کنند. چون می دانید آن چیزی که دنبالش هستید را می توانید در این مغازه پیدایش کنید.

     

    سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

    در ویدیو آخر صفحه گفتم که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر سرمایه لازم دارید. اما بطور کلی این را بدانید که راه اندازی فروشگاه اینترنتی واقعاا کار سختیه!!. برعکس راه اندازیش که بسیار کار آسونیه و توی نقریبا نصب روز میتونید راه اندازی کنید. چرخوندن یک فروشگاه اینترنتی بسیار کار دشواری است.

    پبشنهاد فوق العاده ای که بهتون میکنم اینکه بجای اینکه بیایید و یک فروشگاه اینترنتی راه اندزای کنید. برید و جز فروشندگان دیجی کالا باشید. درآمد های میلیونی می تونید از دیجی کالا بدست آورید. شما با اینکه در وب سایت دیجی کالا فروشگاه ندارید اما می توانید تمامی کارهای که برای یک فروشگاه لازم است را تجربه کنید. از تبلیغ نویسی، سئو سایت و خیلی از کارهای که اگر وب سایت داشته باشید مجبور هستید که تمامی این کارها را انجام دهید.

    شما اگر در اینترنت و وب برند نباشید به سختی به شما اعتماد می کنند اما در وب سایت دیجی کالا از برند دیجی کالا استفاده می کنید و محصولاتتان را به فروش میرسانید. به مقدار سهمی که دیجی کالا از محصول شما برمیدارد فکر نکنید به این فکر کنید که کمتر از یک هفته می توانید از اینترنت درآمد کسب کنید

     

    چه هزینه های را برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی مد نظر باید داشته باشیم؟

    اولین هزینه تهیه دامین یا دامنه است. که بیشتر کسب و کارهای اینترنتی از دامنه com  و ir  استفاده میکنند. هزینه ir بین ۵ هزار تومان تا ۱۵ هزارتومان است. و هزینه com بین ۱۰۰ تومان تا ۱۴۰ تومان است.

    دومین هزینه تهیه هاست است. هاستی که اول کار لازم دارید بین ۸۰ هزار تومان تا ۱۵۰ هزار تومان است.

    نکته بسیار مهم: شما هیچوقت صاحب هاست و دامین نمیشوید. بلکه برای مدتی آن را اجاره می کنید.

    سومین هزینه طراحی سایت است که بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است اما اگر نمیخواهید چنین هزینه ای کنید با استفاده از سایت ساز وردپرس به راحتی می توانید در چند دقیقه بطور کاملا رایگان سایتتان را طراحی کنید.

    چهارمین هزینه پشتیبانی سایت است. برای پشتیبانی سایت میتوانید سالانه بین ۱۰۰ هزار تومان تا ۳۰۰ هزار تومان هزینه کنید. که با آموختن سایت ساز وردپرس دیگر این هزینه را نمی کنید. من پیشنهاد میکنم حتما سایت ساز وردپرس را یاد بگیرید چون برای یک مدیر کسب و کار اینترنتی امری واجب است.

    پنجمین هزینه تهیه افزونه یا (پلاگین) و قالب یا (پوسته) برای سایت ساز وردپرس است. این دو مجموعا زیر ۵۰۰ هزار تومان میشود.

     

     

    ابزارهای مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

    برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی لازم نیست هزینه های زیادی را انجام دهید بلکه با همین لوازم های که در خانه های همگی پیدا میشود می توانید کسب و کار اینترنتی خودتان را راه اندازی کنید.

     

    اولین و مهمترین وسیله کامپیوتر یا لب تاپ است که در اکثر خانه ها پیدا میشود.

    دومین وسیله میکروفن برای ساخت فایل های آموزشی. توصیه بنده مارک لاجیتگ است.

    سومین وسیله یک دوربین است که خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی در دست اکثریت قشر جامعه میتونیم یک دوربین نسبتا حرفه ای را ببینیم.گوشی تلفن هوشمند.

    چهارمین وسیله سه پایه مونوپاد است.

    پنجمین وسیله پرده سبز یا (کروماکی) است.

    ششمین وسیله مونوپاد است که این هم در اکثر خانه ها پیدا میشود.

    هفتمین وسیله پکیج نور که میتوانید برای اوایل کار از پکیج های دست ساز استفاده شود.

     

    گزینه سوم تا هفتم برای کسانی به کار می رود که بخواهند خودشان جلو دوربین بیاییند و از خودشان فیلم منتشر کنند. اگر کسب و کار اینترنتی شما طوری نیست که بخواهید فقط با لب تاپ محتوا تولید کنید باید حتما جلو دوربین بیایید. و با این ترس و خجالتی بودن مقابله کنید تا بتوانید موفق بشوید.

    این نکته را همیشه از من رسول مومنی نیا به یاد داشته باشید آن طرف ترس بهترین ها انتظار شمارو می کشند که شما حتی نمی توانید الان تصورشو را کنید. پس خواهش میکنم به ترستان قلبه کنید تا موفق شوید.

    نکته بسیار مهم: همیشه اولین کارهای ما افقضاحه است و به هیچ دردی نمیخورند ولی با تمرین و کسب تجربه می توانید محتوای آموزشی عالی تولید کنید.

    یک مثال ساده

    آقای لئوناردو داوینچی را که همه میشناسیدش نقاش معروف. این آقا از اول نقاش به دنیا نیامد و قطعا اولین نقاشیش هم اثر فوق العادش مونولیزا نبوده. با تمرین بسیار توانست به آقای لئوناردو داوینچی تبدیل شود. پس لطفا اگه میخواهید موفق شوید تمرین کنید.

    اگر کسب و کار شما مثل کسب و کار اینترنتی من است زیاد لازم نیست جلو دوربین بیایید و فقط با یک لب تاپ می توانید تولید محتوا آموزشی کنید.

    اگر هم مثل من شوق جلو دوربین آمدن را  دارید توصیه می کنم حتما جلو دوربین بیایید. چون افراد وقتی شمارو می بینند راحتر اعتماد می کنند و این خودش نکته ریز ولی بسیار مهم است چرا که می توانید بیشتر پول در بیاورید و ثروتمندتر شود.

     

    در این مقاله قصد دارم به این بپردازم که برای شروع کسب و کار اینترنتی چه میزان سرمایه احتیاج داریم و این سرمایه رو از چه راه هایی میشه بدست آورد

    بسیاری از افراد که می خواهند کسب و کار اینترنتی رو شروع کنند فکر می کنند برای شروع این کار نیاز به سرمایه زیادی است و خودشون رو با سایت های بزرگ مثل دیجی کالا و بامیلو مقایسه می کنند. پیش خودشون میگن حتما اینا از همون اول که شروع کردن سرمایه میلیاردی داشتن که الان به اینجا رسیدن. آیا واقعا این طور است؟

    باید بگم که واقعا این طور نیست همین سایت های بزرگ هم در ابتدا از سرمایه های کوچک شروع کردن مثلا سایت آپارات ابتدا سایت کلوپ را راه اندازی کرد و پس از محبوبیت و موفقیت در سایت کلوپ سایت آپارات رو راه انداخت و بعدش هم فیلیمو رو راه انداخت. جالب است بدانید لنزور هم برای صاحبان آپارت است.

     

    هزینه های راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود را بدانید

    در قدم اول ما باید بررسی کنیم که کسب و کار اینترنتی که قصد راه اندازی آن را داریم به چه میزان سرمایه احتیاج دارد. راه اندازی هر کسب و کار اینترنتی مشابه هم نیست و مسلما هزینه های راه اندازی آن هم یکنواخت نیست. در برخی از آن ها بیشتر باید هزینه شود و در برخی کمتر. مثلا اگر سایت فروشگاهی مثل دیجی کالا بخواین راه بندازید برای خرید محصولات و پر کردن انبار خود باید هزینه ای زیاد کنید. ولی اگر سایتی می خواهید راه بندازید و تجربیات خود را در قالب فایل های آموزشی به فروش برسانید فقط باید برای راه اندازی سایت هزینه کنید. پس اولین کاری که باید انجام دهید تخمین هزینه ها و سپس راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود است.

    هزینه هایی که باید مد نظرتان باشد از راه اندازی سایت که شامل هاست، دامین ، طراحی سایت و پشتیبانی است گرفته تا هزینه هایی که باید برای تولید محصولات و غیره پرداخت کنیم. البته این بستگی به خود شخص داره که مثلا اگر کسی طراحی سایت بلد باشه می تونه برای طراحی سایت هزینه ای نکنه یا اگر کسی اطلاعات بالا و تجربیات زیادی راجع به تولید محصول داشته باشه دیگر نیازی نیست هزینه ای برای مشاوره گرفتن یا خرید تجربیات دیگران در قالب محصول کند.

     

    سرمایه های خود را شناسایی کنید

    هیچ فکر کردید که همین کامپیوتر و اینترنتی که الان دارید یک سرمایه بزرگ برای کسب و کار اینترنتی خودتون محصوب میشه؟ بله همین چیزهای کوچک که به چشم شما نمیاد سرمایه های شما هستند. دوستان و آشنایان شما که تخصص خاصی دارند هم می تونن به کسب و کار شما کمک کنند. مثلا اگر شما دوستی دارید که نویسنده است شما می تونید برای تولید محتوای سایت خود و نوشتن مقاله از آن کمک بگیرید.

    اگر دوستی دارید که به زبان انگلیسی تسلط دارد می توانید برای ترجمه مقالات خارجی و گذاشتن آن ها در سایت خود ازش کمک بگیرید. بهتون پیشنهاد می کنم همین الان بشینید و ببینید در دایره ارتباطی شما چه افرادی هستند. لیست این افراد را بنویسید چون حتما موقعی میرسه که به کمکشان احتیاج می شود.

    بعضی از دوستان فکر می کنند برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی نیاز به سرمایه مالی زیادی است. فکر می کنند که برای راه اندازی سایت خیلی باید هزینه کنند. ولی باید بگم واقعا در ابتدای کار و راه اندازی سایت نیازی به هزینه های زیاد و میلیونی نیست و با سیستم های رایگان مدیریت محتوا هم میشه سایتتون رو راه بندازید. البته گفتم رایگانه فکر نکنید که هرچی رایگانه به درد نمی خوره! رایگانه رایگان هم نیست. در ادامه بیشتر با این سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس آشنا خواهید شد.

    بسیاری از ابزارهای رایگان در اینترنت هستند که به شما در کسب و کار اینترنتی کمک می کنند که کم کم با آن ها آشنا میشید.

    تهیه سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

    شما از روش های زیادی می توانید برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود سرمایه مورد نیازتون رو کسب کنید.

    من به دو روش کلی اشاره می کنم که هر کدوم به چند دسته تقسیم می شوند که در زیر بیشتر راجع بهشون توضیح خواهم داد

    اولین روش : کار در اینترنت

    همکاری در فروش

    در این روش شما می تونید از کار کردن در اینترنت کسب درآمد کنید. یکی از این راه ها همکاری در فروش محصولات فیزیکی دیگران است که شما می تونید با عضویت در این سایت ها به فروش محصولات آن ها بپردازید. از نمونه های خوب این سیستم ها میشه به سایت میهن استور اشاره کرد که من یک زمانی برای این سایت کار می کردم و در ماه حدود سیصد هزار تومن از این سایت کسب درآمد می کردم. شما می تونید با ساخت وبلاگ های متعدد و استفاده از روش های موجود رایگان در اینترنت این گونه محصولات را بفروشید و پورسانت خوبی دریافت کنید.

    تولید محتوا برای دیگران

    در این روش شما اگر تخصصی دارید یا به آموزشی تسلط دارید می تونید آن را به دیگران بفروشید. سایت هایی مثل پونیشا و یاد می دم هستند که شما با عضویت در این سایت ها می تونید سفارش کار از دیگران بگیرید و برای آن ها محتوایی در قالب های مختلفی که مد نظر آن ها است رو تولید کنید و بهشون بدید و در ازای آن پول خوبی دریافت کنید. این جور سایت ها حالت مزایده داره و روی پروژه های درخواستی قیمت گذاری میشه.

    نویسندگی برای سایت ها و وبلاگ ها

    سایت ها و وبلاگ هایی هستند که نیاز به نویسنده و تولید کننده محتوا دارند. اگر شما نویسنده خوبی هستید می تونید با این سایت ها همکاری کنید و کسب درآمد کنید.

    و روش های بسیار زیادی در اینترنت موجود است که شما به صورت موقت و فقط برای کسب سرمایه مورد نیازتون باید آن ها را انجام دهید. با کمک گرفتن از گوگل می تونید به نتایج بهتری برسید و کسب و کار های موقت خوبی رو پیدا کنید

    دومین روش : کار کردن در دنیای واقعی

    این روش هم فکر نکنم نیاز به توضیح زیادی داشته باشه. شما می تونید با کار کردن در دنیای واقعی مثل کار در مغازه به عنوان فروشنده، کار در کافی شاپ، کار در رستوران و کلی کار دیگه که همه نیازمند این افراد هستند. توجه کنید که این کار ها فقط برای چند ماه البته به میزان سرمایه مورد نظر شما داره که باید انجام بدید و همیشگی نیست. شما قرار نیست با این کارها پول دار بشید. شما قرار است سرمایه اولیه خود را کسب کنید و به سراغ هدف اصلی خود یعنی کار کردن برای خودتون و راه اندازی کسب و کار اینترنتی است بروید.

    در آخر باید بگم کار کردن عار نیست و از کار کردن در دنیای واقعی مثل جاهایی که اشاره کردم خجالت نکشید و به هدف خودتون که راه اندازی کسب و کار اینترنتی است فکر کنید که قراره ماهانه چندین میلیون پول در بیارید. برای کسب سرمایه اولیه از همین امروز اقدام کنید و  به اینکه الان پولی ندارید فکر نکنید.

    امیدوارم در این مقاله تونسته باشم انگیزه ای به شما داده باشم تا استارت کسب و کار اینترنتی خودتون رو زده باشید. اگر سوالی داشتید در قسمت کامنت های همین پست برام بزارید.

    منبع:http://moomeni.com/

    منبع:http://hamyareweb.co/

    منبع:https://modirebartar.com/

    ali
    جمعه 2 خرداد 1399 - 16:13
    بازدید : 384

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 18
    تعداد کل نظرات : 1

    خبرنامه